Wat klanten zeggen


Het was zuiver toeval dat ik tegen de Buggy Fit groep aanliep. Ik had net mijn zoon afgezet op school en liep tegen een kleine groep leuke dames op die net gestart waren met hun sessie. Ze vroegen me mee te doen en ik dacht waarom niet! Ik begon een week later en ben zo blij dat ik dat deed. Ik had al jaren een fitness abonnement en probeerde verschillende klassen om fit te blijven maar steeds als de nieuwigheid er vanaf was liep mijn aanwezigheid ook terug. Met Maureen is het helemaal anders en eigenlijk is het behoorlijk verslavend. Mijn training met Maureen is nu toegenomen tot 2 à 3 keer per week en ik vind het ronduit fantastisch. Maureen straalt inspiratie uit en ze geeft je het vertrouwen en geloof in jezelf dat je fit kunt worden ongeacht je startniveau. Voor mezelf heeft het een enorm verschil gemaakt in mijn gezondheid en dat had ik niet verwacht. Voor ik bij Maureen trainde had ik twee jaar lang last van chronische migraine en ik nam dagelijks medicijnen om dit te temperen maar sinds ik train kon ik de medicatie sterk verminderen aangezien het aantal aanvallen drastisch verminderd is. Mijn huisarts is tevreden en ik ook.
 

-Emma Murray


Sinds een paar maanden train ik met Maureen als PT en het bevalt mij heel erg goed! Mijn doel is om strakker en slanker te worden op een dusdanige manier dat ik het leuk vind en - ook zelf naast de trainingen - vol weet te houden. Dit doel wordt bereikt met dank aan haar trainingen. Iedere keer doet ze er net weer een schepje bovenop. Maar ze kijkt ook goed naar hoe het met je gaat. Soms, als ik slecht in mijn vel zit, neemt ze wat gas terug om mij het vertrouwen weer te laten krijgen dat ik het wel kan. Ik zocht al best lang naar een trainer waarmee het leuk, uitdagend en positief trainen is en dat heb ik bij Maureen zeker gevonden! En van alle markten thuis, van sport tot en met dieet. Wat wil je nog meer? Aanrader dus!

-Anneliet Horck


Ik begon 10 maanden geleden met Maureen te trainen. Mijn kracht en algemene conditie is enorm verbeterd sinds die tijd. De sessies van Maureen zijn ontspannen, leuk en echt sociaal. Ik ben fantastische vrienden tegengekomen. Het niveau van training is aangepast aan elk individu en Maureen past oefeningen aan op de capaciteit van ieder persoon. Ik kan deMaureen Freelink Personal Training van harte aanbevelen.

-Dr C Parkin, Research Fellow.


 

Maureen is niet alleen maar een trainer, ze legt niets uit, ze komt naast je staan en moedigt je aan en helpt je stap voor stap te ontwikkelen. Mijn lichaam voelt steviger en fitter. Ik ben op fantastische wijze veranderd.

-Marta Carballal.


Sinds ik meedoe met de klassen van Maureen voel ik me fitter en sterker en mijn hardlooptechniek is verbeterd. Ze biedt effectieve training met een persoonlijk tintje. Zeer aanbevolen!

- Harriet Frew.


Ik begon vanaf nul om de halve marathon te lopen. Maureen moedigde me op fantastische wijze aan. Het voelde nooit als zwaar werk en ik haalde de eindstreep. Ik raad haar iedereen aan!

-Gianna Taccone.


Ik heb 3/4 jaar met Maureen getraind, en het is omdat ik ben gaan reizen dat het is gestopt, anders was ik nog lange tijd doorgegaan. (Hoewel we nu op een andere manier verder gaan).
Het fijne aan trainen met Maureen is dat ze goed oplet hoe het met je gaat (en dan niet alleen fysiek) en daar in de trainingen rekening mee houdt. Ze brengt veel variatie aan in de trainingen, wat ik zelf heel plezierig vond. Maar het beste is denk ik nog wel dat de trainingen net zwaar genoeg zijn dat je wel echt sterker en fitter wordt, zonder twee dagen spierpij. Dankzij haar ben ik fitter en sterker geworden, zowel mentaal als fysiek. En als laatste, het buitensporten was niet zo mijn ding tot ik met Maureen ging trainen. Echt een aanrader dus!

-Vivian Boumans


Na een half jaar sporten met Maureen wil ik niet meer zonder. Maureen zorgt voor een leuke en gevarieerde training waar je met een goed gevoel - fitter dan je begonnen bent - weer vandaan komt. En - bonus - ik weet weer waar mijn buikspieren zitten!

-Marjolein van de Laar