C975D2E2-5C1B-4529-AB70-D65D265138BD.jpg

Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Mijn naam is Maureen Freelink en vanaf 2007 ben ik een volledig gekwalificeerde Personal Trainer en Exercise Referral Specialist.

Als voormalige atlete die meedeed aan de 800-meter competitie in Nederland tijdens mijn tienerjaren ben ik al vanaf mijn kindertijd betrokken bij atletiek. Mijn 20 jaar ervaring in atletiektraining combineer ik met een gespecialiseerd trainingsprogramma dat tot echte resultaten leidt.

In 2007 vroeg een vriendin me haar te helpen fit te worden. Ze werd de eerste klant van mijn Personal Training onderneming. Vanaf daar groeide de zaak snel: er kwamen verschillende trainingsgroepen, variƫrend in vaardigheid en doelstellingen. Van mensen zonder ervaring tot fanatiekelingen die trainen voor de halve marathon. Vrouwen die dachten dat ze nooit in staat zouden zijn te hardlopen en van oefeningen te genieten heb ik begeleid tot fitnessenthousiastelingen. Samen trainen tijdens uitdagende en leuke sessies motiveert, maar zorgt bovendien voor langdurige resultaten in houding en vorm.

Ik train in Amsterdam en omgeving. Ook training op afstand is mogelijk, via online coaching en trainingsprogramma's.