Hallo bedankt voor het bezoeken van mijn website voordat je verder gaat kijken zal ik eerst iets over mij vertellen.

Mijn naam is Maureen Freelink en vanaf 2007 ben ik een volledig gekwalificeerde Personal Trainer en Exercise Referral Specialiste.

Als voormalige atlete die meedeed aan de 800-meter competitie in Nederland tijdens mijn tienerjaren ben ik vanaf mijn kindertijd betrokken bij atletiek.

Ik ben met mijn Personal Training onderneming gestart in 2007 toen een vriendin me vroeg om haar te helpen met hardlopen om fit te worden. Vanuit daar groeide de zaak snel met trainingsgroepen, variërend in vaardigheid en doelstellingen, van mensen die nieuw zijn in beweging tot degenen die trainen voor de halve marathon.Ik combineer mijn 20 jaar ervaring in atletiektraining in een gespecialiseerd trainingsprogramma die echt tot resultaten zal leiden.

Ik heb vrouwen geholpen die dachten dat ze nooit in staat zouden zijn te rennen en van oefeningen te kunnen genieten, om fitness enthousiastelingen te worden. Samen trainen en uitdagende en leuke trainingen ontwikkelen motiveert niet alleen maar werkt ook naar het creëren van langdurige resultaten in houding en vorm.

Ik ben beschikbaar om te trainen in Amsterdam en omgeving. Er is ook mogelijkheid om training op afstand aan te bieden middels online coaching en trainingsprogramma's.

.