1-1 sessies

Of je nu gewicht wilt verliezen, net een baby hebt gekregen en weer terug in vorm wilt komen, al jaren niet getraind hebt, of de marathon wilt lopen om je huidige conditie te verbeteren: dit is de juiste plek voor jou! De locatie van trainingssessies is flexibel en afhankelijk van jouw wensen en het type training. Er zijn mogelijkheden buiten en binnen, zelfs bij je thuis.


Hardloop coaching

Ik bied hardlooptraining voor zowel beginners als ervaren lopers, in individuele en groepsprogramma's. Hardloopdoelen zul je bereiken door je hardlooptechniek te verbeteren, je spieren te versterken met oefeningen, en door intervaltraining in combinatie met een trainingsprogramma.

Circuit/High Intensity Interval training

Circuittraining is een fantastische manier om het uithoudingsvermogen van je spieren, conditie en kernstabiliteit te verbeteren. Je zult een combinatie van technieken leren en je grenzen opzoeken. Maak je niet ongerust: het is niet alleen voor de superfitte deelnemers! Het maakt niet uit of je een beginner bent, zwanger, jonge moeder die weer in vorm wil komen, of twintig of zeventig jaar oud bent: het gaat om samen trainen en fit worden!


Buggy Fitness

De ultieme sociale training voor moeders en hun kinderen in een buggy. Dit is de beste manier om je vorm te hervinden na de geboorte van je baby. Ik zal een speciaal programma opstellen dat voldoet aan jouw wensen, interesses en fitnessniveau. Je zal weer in je favoriete jurk passen en een nieuw fitnessniveau krijgen.

Excercise Referral

Eén op één sessies of kleine groepstrainingen zijn beschikbaar voor mensen met gezondheidsklachten of -zorgen, die zelf of op advies van hun huisarts de keuze hebben gemaakt voor een gezondere leefstijl. Training zal je lichamelijke gesteldheid verbeteren en kan de symptomen van chronische ziektes verminderen, zoals overgewicht, hoge bloeddruk, Type 2 Diabetes en depressie.


Online Training

Voor veel mensen is online coaching meer een praktische optie. Voor degenen die niet één van de groepssessies bij kunnen wonen of gewoon graag individueel trainen. We kunnen een online programma op maat maken, geheel ontwikkeld op basis van jouw wensen.


Voeding

Goede voeding, beweging, lichamelijke oefening worden steeds belangrijker. Ik bied advies bij het maken van de beste keuzes op het gebied van voeding, waardoor een essentiële balans van voedselinname enlichaamsbeweging wordt gegarandeerd. Verbeterde fitnessdoelen, lichaamsversteviging en vetverlies zullen het resultaat zijn.